سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خدمات فرهنگی و کامپیوتری قائم رایانه
 

eset smart security 6-gooyait copy

شرکت ESET یک شرکت اسلواکیایی است که دفتر اصلی آن در شهر براتیسلاوا قرار دارد . اکثر کاربران با محصولات این شرکت آشنایی دارند . محصولاتی که همیشه در تست های انجام شده توسط موسسات معتبر ، در رده های بالایی قرار می گیرند . در بین محصولات این شرکت ، دو محصول از بقیه مشهورتر هستند . ESET NOD32 Antivirus و ESET Smart Security .

هر دوی این محصولات به صورت تجاری عرضه می شوند. اما تفاوت عمده بین این دو بسته ، قابلیت های موجود در هر کدام از آنها می باشد. در واقع در نسخه ی آنتی ویروس ، تنها به قابلیت های پایه ای حفاظتی مثل ضد بدافزارها دسترسی دارید . اما در نسخه اسمارت سکیوریتی به قابلیت های بسیار بیشتری علاوه بر سیستم های ضد بدافزاری دسترسی خواهید داشت . مثل فایروال ، آنتی اسپم ، کنترل پنل والدین و …. . مسلما قیمت بسته ی اسمارت سکیوریتی نیز نسبت به بسته ی آنتی بیشتر است .

اما در ادامه قصد داریم تا شما را به صورت کامل با ابزارها و قابلیت های Smart Security 6 آشنا کنیم . پس با گویا آی تی همراه باشید ……

رابط کاربری

رابط کاربری نسخه ششم اسمارت سکیوریتی تغییرات زیادی نداشته و فقط محیط کمی نرم و ملایم تر شده است . به مانند نسخه های قبلی باز هم در پنل سمت چپ می توانید بخش های مختلف این بسته امنیتی را مشاهده کنید .

***************

بخش Home

1

در صفحه اصلی که به همان صفحه خانگی هم مشهور است می توانید آخرین اطلاعیه های آنتی ویروس را مشاهده کنید . اطلاعیه هایی مثل مدت زمان اعتبار لایسنس ، آخرین ابزارهای استفاده شده توسط شما و وضعیت سیستم ضد سرقت ( Anti – Theft ) اسمارت سکیوریتی نمایش داده خواهند شد . همچنین اگر مشکلی در هر یک از بخش های اسمارت سکیوریتی بوجود بیاید ، در این بخش اطلاعیه های مربوطه صادر می شوند . البته بهتر بود که در همین قسمت ، وضعیت بروز رسانی بانک اطلاعاتی برنامه نیز ذکر می شد .

****************

بخش Computer Scan

2

در این نسخه تغییرات زیادی در این بخش اعمال نشده است . تنها میزان شناسایی بدافزارهایی مثل ویروس ها ، کرم ها ، تروجان ها ، روت کیت ها و … بالاتر رفته است . البته نباید فراموش کنیم که قابلیت های دیگری نیز در تشخیص بدافزارها دخیل هستند . قابلیتی HIPS و یا سیستم شناسایی Heuristic که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد .

اما در بخش Computer Scan می توانید از چهار گزینه استفاده کنید .

* Smart Scan : این روش اسکن با استفاده از بهترین تنظیمات انجام می شود و نیازی نیست که کاربران دانش فنی در زمینه پیکربندی آنتی ویروس داشته باشند . همچنین این روش اسکن در سریع ترین زمان ممکن انجام می شود . چون که تنها بخش های بحرانی سیستم که احتمال وجود آلودگی یا هر نوع تهدیدی در آنها بیشتر است ( مثل بخش استارت آپ سیستم و یا حافظه موقت ) بررسی خواهند شد . همچنین از اسکن فایل هایی که احتمال آلوده شدن شان نسبتا پایین است ( مثل فایل های صوتی و یا ویدئویی ) خودداری می گردد . در نهایت پس از اتمام اسکن نیز تمامی بدافزارهای کشف شده حذف خواهند شد .

* Custom Scan : در صورتی که بخواهید به صورت سفارشی شده اسکن های خود را انجام دهید ، می توانید از این گزینه استفاده کنید . به عنوان مثال می توانید یک یا چند درایو خاص را اسکن نمایید . همچنین امکان انتخاب بخش های دیگری مثل بوت سکتور ، حافظه سیستم ، درایوها و پوشه های روی شبکه محلی نیز وجود خواهد داشت .

یکی دیگر از مزیت های این روش ، انتخاب پروفایل اسکن است . مثلا می توانید درایوهای مورد نظرتان را به روش Smart Scan مورد بررسی قرار داد تا زمان کمتری بگیرد . یا اینکه از روش های دقیق تری مثل in – depth استفاده کنید که به صورت عمیق تر ، مناطق مشخص شده را بررسی می کنند . همه این روش ها از طریق منوی Scan Profile قابل دسترسی هستند .

* Removable Media Scan : این بخش هم مخصوص اسکن فلش درایوها ، فایروایر ، CD و یا DVD است . البته اسمارت سکیوریتی به صورت خودکار اتصال هرگونه فلش درایو ، سی دی و دی وی دی را تشخیص داده و آنها را با دستور شما اسکن می کند .

یکی از قابلیت های جالبی که در این بخش وجود دارد این است که می توانید برای هر کدام از این فضاهای ذخیره سازی جانبی ، یک قانون یا به اصطلاح Rule تعریف کنید . می توانید دسترسی به هر فلش درایوی که به سیستم متصل می شود را مسدود کنید که این کار برای سی دی و دی وی دی ها هم قابل انجام است . حتی می توانید شماره سریال یک فلش درایو را طی یک قانون جدید تعریف کرده و دسترسی به آن را مسدود کنید . نه تنها مسدود کردن ، بلکه می توانید دسترسی هایی به صورت شخصی سازی شده بدهید . مثلا فقط خواندنی ( Read only ) یا خواندنی و نوشتنی ( Read and write ) .

حتی می توانید کاری کنید که بعضی از کاربران سیستم نتوانند به محتوای فلش درایو مورد نظرتان دسترسی پیدا کنند .

البته پارامترهای زیادی هستند که شما می توانید بر اساس آنها تصمیم گیری کنید و قانون جدید خود را تعریف نمایید . برای انجام این کار کافیست به بخش تنظیمات پیشرفته بروید و از شاخه اصلی Computer Scan گزینه Removable media را انتخاب کنید . با فعال کردن بخش Rules و زدن دکمه New در پنجره باز شده قادر به تعریف قوانین مورد نظرتان خواهید بود .

* Repeat last scan : کارایی این بخش هم از نامش پیداست . آخرین اسکنی که انجام داده اید را تکرار می کند . حالا این اسکن در هر حالتی انجام شده باشد فرقی ندارد .

دو لینک هم در پایین این قسمت وجود دارند . با استفاده از لینک Scan log می توانید گزارشی از اسکن های خود مشاهده کنید . همچنین لینک Computer scan setup نیز شما را به بخش تنظیمات پیشرفته مربوط به این قسمت خواهد برد .

*****************

بخش بروز رسانی ( Update )

3

بخش بروز رسانی اسمارت سکیوریتی 6 شامل گزینه های زیادی نمی شود و به همین دلیل توضیحات زیادی را در بر نمی گیرد . در این بخش تنها دو گزینه در اختیار شما قرار می گیرد .

اولین مورد مربوط به اطلاعات بروز رسانی می باشد . مواردی مثل زمان آخرین بروز رسانی موفق و نسخه فعلی بانک اطلاعاتی شناسایی بدافزارها . همچنین با استفاده از دکمه Update Now می توانید اقدام به دریافت آخرین بروز رسانی ارائه شده کنید .

قسمت دوم هم مربوط به بروز رسانی کلی نرم افزار می باشد . به عنوان مثال چند هفته قبل بود که شرکت ESET یک بروز رسانی جدید را برای بسته اسمارت سکیوریتی 6 ارائه کرد و ما نیز خبر آن را به اطلاع شما رساندیم ( لینک ) . در صورتی که بروز رسانی جدید را دریافت نکرده اید ، می توانید با کلیک روی دکمه Check for updates آخرین بروز رسانی ارائه شده را دریافت کنید .

********************

بخش Setup

4

بخش Setup مربوط به کنترل ماژول های امنیتی اسمارت سکیوریتی می باشد . در واقع در این بخش شما می توانید یک یا چند ماژول مورد نظر خود را غیر فعال کنید . اما از کار انداختن برخی ماژول های امنیتی چه مزیتی می تواند داشته باشد ؟

همانطور که می دانید هر فرآیندی که در سیستم انجام می شود ، مقداری از منابع سیستمی ( مثل قدرت پردازنده ، حافظه رم و … ) را اشغال می کند . بنابراین اگر تعداد زیادی ماژول در اسمارت سکیوریتی فعال باشند ، هر کدام بخشی از منابع سیستمی را در اختیار خواهند گرفت . حتی ممکن است که برخی از ماژول ها اصلا به درد شما نخورند .

مثلا اگر برای چک کردن ایمیل های خود از سرویس های تحت وب ایمیل ( مثل سایت جیمیل ، یاهومیل و یا آوت لوک ) استفاده می کند ، مسلما ماژول ضد هرزنامه ( Anti Spam ) به درد شما نمی خورد . چون این ماژول برای کلاینت های ایمیل ( مثلا برنامه تاندربرد و یا آوت لوک ) در نظر گرفته شده است .

بنابراین اگر ماژول ضد هرزنامه را غیر فعال کنید بهتر است . همچنین ماژول دیگری هم به نام Email Client Protection وجود دارد که کار آن نیز تقریبا با Anti Spam مشابه است و فقط برخی تفاوت ها در پیکربندی و نحوه مدیریت ایمیل در بین این دو وجود دارد .

اکنون در لیست موجود در این بخش می توانید ماژول های امنیتی متفاوتی را مشاهده کنید . این ماژول ها عبارتند از :

بخش حفاظت از کامپیوتر :

- محافظت بی درنگ از سیستم

- محافظت از فایل های اسناد ( فایل های متنی ، اسلایدشو و … )

- مسدود کردن درایوهای جانبی ( فلش درایو ، هارد دیسک های اکسترنال ، CD و DVD )

- HIPS

- ضد سرقت

- حالت گیمر ؛ لازم به ذکر است که این بخش جزو ماژول های حفاظتی نیست . تنها به منظور غیر فعال کردن هشدارها به هنگامی است که قصد بازی با کامپیوتر خود را دارید . چون همانطور که می دانید اگر در حین بازی پیغامی از طرف هر یک از برنامه ها صادر شود ، از محیط بازی بیرون خواهید آمد .

- ضد پنهان کاری ( Anti stealth ) : این ماژول در واقع برای ضد بدافزارهایی است که پنهان کاری می کنند . به عنوان مثال روتکیت ها دسته ای از این بدافزارها هستند . این ماژول نیز بیشتر به خاطر مقابله با روتکیت ها طراحی شده است و به نوعی یک ابزار اختصاصی برای مقابله با اینگونه بدافزارهای پنهان کار می باشد .

بخش حفاظت از شبکه :

- فایروال شخصی

بخش حفاظت از وب و ایمیل :

- حفاظت در برابر خطرات وب

- حفاظت در برابر خطرات برنامه های مدیریت ایمیل

- ضد هرزنامه

- ضد حملات فیشینگ

بخش کنترل والدین :

- کنترل والدین

اما برای غیر فعال کردن هر کدام از این بخش ها می توانید از منوی مقابل آن استفاده کنید . البته می توانید غیر فعال کردن هر بخش را شخصی سازی کنید . مثلا می توانید بخش حفاظت بی درنگ را برای مدت 10 دقیقه تا 4 ساعت یا ریست بعدی سیستم غیر فعال کنید .

البته توصیه ما این است که در صورتی که از عملکرد برخی بخش ها اطلاعی ندارید ، تغییری در آن ها ایجاد نکنید .

اما اگر به قسمت پایین این بخش توجه کنید ، چند لینک را مشاهده خواهید کرد .

Product Activation : اگر از نسخه های آزمایشی اسمارت سکیوریتی استفاده می کنید ، می توانید از طریق این بخش اقدام به فعال سازی نرم افزار کنید .

Import and export settings : با استفاده از این گزینه می توانید از تنظیمات فعلی خود پشتیبان گیری کنید و یا تنظیمات را که قبلا پشتیبان گیری کرده اید ، دوباره بازیابی نمایید .

Enter advanced setup : این لینک نیز شما را به بخش تنظیمات پیشرفته اسمارت سکیوریتی خواهد برد .

********************

بخش Tools

5

اما در بخش Tools می توانید به ابزارهای جانبی بسته امنیتی اسمارت سکیوریتی دسترسی پیدا کنید . هم اکنون قصد داریم تا به معرفی قابلیت ابزارهای موجود در این بخش بپردازیم .

Log files : گزارش های مربوط به بدافزارهای کشف شده را می توانید در این بخش مشاهده کنید . البته می توانید فیلترهایی را نیز روی این گزارشات اعمال کرده و نتایج را به صورت سفارشی شده مشاهده نمایید . مثلا می توانید گزارش های بین یک بازه زمانی خاص را جدا کرده و مشاهده کنید .

Scheduler : این قسمت نیز برای زمان بندی های مورد نظر شما می باشد . مثلا می توانید یک زمان بندی برای اسکن ، بروز رسانی و … ایجاد کنید .

Protection Statistics : از طریق این قسمت می توانید وضعیت کلی تهدیدات و اسپم هایی که در سیستم کشف شده اند را مشاهده نمایید .

Quarantine : این قسمت نیز مربوط به فایل هایی است که توسط خودتان و یا آنتی ویروس قرنطینه شده اند . اگر 100 % مطمئن هستید که فایلی به اشتباه قرنطینه شده است ، می توانید روی آن راست کلیک کرده و گزینه Restore را انتخاب نمایید . البته باز هم تاکید می کنیم که بدون داشتن اطلاعات لازم در مورد یک فایل ، اقدام به بازگردانی آن نکنید . همچنین می توانید با کلیک روی دکمه Quarantine ، فایلی که به نظرتان مشکوک می رسد را به بخش قرنطینه اضافه نمایید .

Watch activity : در این قسمت می توانید فعالیت فایل های سیستم را مشاهده کنید . البته این قسمت زیاد حالت امنیتی ندارد و تنها میزان خوانده شدن و نوشتن اطلاعات را نمایش می دهد .

ESET SysInspector : این ابزار در واقع با سیستم عامل شما یکپارچه شده و شروع رصد فعالیت های سیستم خواهد کرد . مثلا پردازش های جاری سیستم ، محتوای رجیستری ویندوز ، آیتم های موجود در استارت آپ و اتصالات شبکه ای رصد خواهند شد . بنابراین اگر فعالیت مشکوکی در سیستم صورت گیرد ، این بخش می تواند به شما هشدارهای لازم را بدهد و یا در کشف تهدید به شما کمک کند . مسلما چنین ابزاری می تواند به یک متخصص آی تی یا مدیر یک شبکه کمک شایانی کند .

برای شروع باید روی دکمه Create که در پایین این بخش قرار دارد کلیک کرده و به اصطلاح یک Snapshot تهیه کنید . تنها کافیست یک نام برای snapshot خود انتخاب کنید . پس از گذشت حدود یک دقیقه می توانید روی snapshot ایجاد شده راست کلیک کرده . گزینه Show را بزنید تا پنجره ی مورد نظر باز شود . اکنون می توانید به دنیای از اطلاعات مربوط به فعالیت های سیستمی و شبکه ای دسترسی داشته باشید . البته اگر تخصص کافی در زمینه امنیت ندارید ، بهتر است که تغییری در تنظیمات این بخش ایجاد نکنید .

Running Processes : این ابزار هم دقیقا عملکردی مانند Task manager ویندوز دارد . با این تفاوت که با قدرت بیشتری عمل کرده و پردازش هایی که مخفی شده اند را نمایش دهد . همچنین میزان ریسک هر پردازش نیز در مقابل آن با آیکون های سبز ، زرد و یا قرمز نمایش داده می شود .

Network Connections : کارکرد این قسمت نیز از نامش پیداست . در این قسمت می توانید اتصالات شبکه ای که در کامپیوتر شما در جریان می باشند را مشاهده نمایید . همچنین می توانید تنظیمات خود را نیز روی هر اتصال اعمال کنید . مثلا شما قادر خواهید بود که یک اتصال را به صورت موقت یا دائمی مسدود کنید .

Submit file for analysis : اسکن به صورت آنلاین یکی از بهترین روش ها برای پی بردن به ماهیت یک فایل است . اگر به فایلی مشکوک هستید و آنتی ویروس تان هم عکس العملی در برابر آن نشان نمی دهد ، می توانید آن را برای آزمایشگاه امنیتی ESET ارسال کنید تا بررسی کاملی روی آن انجام شده و پاسخ برای شما ارسال شود .

از طریق گزینه Submit file for analysis  می توانید این کار را انجام دهید و تمام چیزی که برای انجام این کار نیاز دارید ، یک آدرس ایمیل است تا پاسخ شما به آن ارسال شود .

ESET SysRescue : گاهی اوقات یک سیستم به شدت آلوده است و در حقیقت نمی توان از داخل سیستم عامل برای آن کاری انجام داد . چون یا به شدت کند شده است و یا اینکه اجازه استفاده از هیچ برنامه امنیتی از طرف بدافزارها به شما داده نمی شود . در اینگونه مواقع چاره کار استفاده از یک دیسک نجات است که به اصطلاح به آن Rescue Disk گفته می شود .

کار دیسک نجات این است که قبل از بارگذاری سیستم عامل لود می شود و قبل از اینکه بدافزارها بتوانند کاری کنند ، آنها را از بین می برد . متاسفانه در این مطلب مجال پرداختن به روش ایجاد دیسک نجات اسمارت سکیوریتی نیست و انشالله در آینده به این مقوله اشاره ای خواهیم داشت .

ESET Social media scanner : در واقع این ابزار یک اپلیکیشن فیسبوک است که به افزایش امنیت شما کمک خواهد کرد . مسلما همه ما در فیسبوک روزانه با لینک های زیادی که توسط دوستان مان به اشتراک گذاشته می شوند روبرو می شویم . اما گاهی اوقات این لینک ها توسط بدافزارهایی برای ما ارسال می شوند که در واقع به اکانت دوستان مان نفوذ کرده اند . حالا اگر ما هم روی این لینک ها کلیک کنیم ، ممکن است به راحتی آلوده شویم .

اما با ابزاری مثل Social media scanner تمامی لینک هایی که روی دیوار ، نیوزفید و یا پیام خصوصی برای شما ارسال می شوند بررسی خواهند شد تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل شود .

*******************

بخش Help

اما آخرین بخش اسمارت سکیوریتی 6 مربوط به کمک رسانی می باشد . چیزی که واضح است در این بخش می توانید کمک های لازم را از طریق داکیومنت ها دریافت کنید . این بخش نیازی به توضیح خاصی ندارد .

*******************

موارد دیگر

در آخرین بخش از این مطلب قصد داریم تا مواردی که شاید برای شما بی پاسخ مانده باشند را بررسی کنیم . پس با ما همراه باشید …….

قابلیت ضد سرقت ( Anti – Theft )

لپ تاپ هم معمولا محصولات گران قیمتی هستند و همیشه هم مورد توجه سارقان بوده اند . تا حدی که برخی افراد پیشنهاد می کنند که کیف هایی که لوگوی برندهای لپ تاپ دارند را خریداری نکنید . چون باعث جلب توجه سارقان می شود . اما اگر لپ تاپ ما دزیده شود باید چکار کنیم ؟

پس از دزیده شدن لپ تاپ تان عملا نمی توانید کار زیادی انجام دهید . چون هیچگونه امکان ردیابی وجود ندارد که بخواهید از آن استفاده کنید . اما اگر کاربر محتاطی باشید ، حتما با برخی برنامه های مشهور در این زمینه آشنایی دارید . برنامه هایی نظیر Prey که می توانند موقعیت جغرافیایی لپ تاپ شما را مشخص کنند و یا تصویری از سارق که در مقابل لپ تاپ تان نشسته است را به شما نشان دهند .

در آخرین نسخه بسته امنیتی ESET Smart Security این قابلیت نیز در اختیار شما قرار می گیرد . اگر لپ تاپ شما به سرقت رفت ، کافیست که به اکانت خود در وبسایت my.eset.com رفته و اعلام سرقت کنید . حالا کافیست تا سارق دستگاه را به اینترنت متصل کند . سپس اسمارت سکیوریتی که در تعامل با سرورهای شرکت سازنده ی خود است ، متوجه می شود که این دستگاه به سرقت رفته است . اکنون مرحله جمع آوری اطلاعات شروع می شود . موقعیت مکانی تشخیص داده شده ، اسکرین شات های از صفحه ویندوز تهیه می شود ، آی پی اتصال اینترنتی نیز ثبت شده و با استفاده از وبکم نیز تصاویری از فردی که مقابل لپ تاپ نشسته گرفته خواهد شد و به سرورهای ESET ارسال می شوند .

حالا شما می دانید که لپ تاپ تان کجاست و همچنین تصویری از سارق نیز دارید . همه این اطلاعات را می توانید به پلیس تحویل داده تا هرچه بهتر و سریع تر بتوانند سارق را گیر بیندازند .

توجه داشته باشید که این قابلیت به صورت پیشفرض در اسمارت سکیوریتی 6 فعال نیست و باید در هنگام مواجه با پنجره زیر ، دکمه Enable Anti – Theft را کلیک کنید .

6

در صفحه بعد نیز باید با کلیک روی دکمه Create Account Now باید مراحل ساخت یک اکانت جدید را طی کنید . پس از ساخت اکانت باید وارد ایمیل خودتان شده و روی لینک تایید کلیک کنید تا فعال سازی انجام شود .

اکنون می توانید از طریق آدرس my.eset.com و وارد کردن اطلاعات کاربری خودتان ، وارد اکانت خود شده و با کلیک روی دکمه My Computer is Missing اعلام سرقت کنید .

7

قابلیت دیگری هم که در این بخش وجود دارد ، Phantom Account نامیده می شود . در صورتی که این گزینه را از بخش تنظیمات تحت وب اسمارت سکیوریتی فعال کنید ، پس از ریست اولیه دستگاه ، دیگر اجازه دسترسی سارق به حساب های کاربری موجود در ویندوز داده نخواهد شد و به همین ترتیب کسی نمی تواند به اطلاعات شخصی و حساس شما دسترسی پیدا کند . در واقع پس از ریست ، دستگاه فقط با اکانت فانتوم لاگین می کند و در این اکانت نیز اجازه دسترسی به هیچکدام از فایل های هارد دیسک داده نمی شود . همچنین تمامی فعالیت های سارق نیز زیر نظر گرفته خواهد شد .

اما در پایان توضیحات این بخش شما باید به چند نکته توجه کنید :

* در صورتی که سارق با استفاده از یک سیستم عامل دیگر لپ تاپ شما را بوت کند ، مسلما این قابلیت کارایی نخواهد داشت .

* در صورتی که سارق هارد دیسک دستگاه را فرمت کند نیز این روش دیگر کارایی ندارد .

تست شخصی این قابلیت : در تست شخصی که بنده انجام دادم ، همه چیز به درستی عمل می کرد و موقعیت مکانی نیز با اختلاف بسیار کمی درست تشخیص داده شد . در حد یک کوچه اختلاف .

 

سیستم HIPS

این سیستم از نسخه 5 محصولات ESET شروع به کار کرد و در نسخه 6 نیز وجود دارد . اما کاربرد این سیستم چیست ؟

HIPS در واقع سیستمی است با قوانینی از پیش تعریف شده که فعالیت های کامپیوتر را زیر نظر می گیرد و هنگامی که یک فعالیت مشکوک را شناسایی کرد ، مانع از پیشروی آن خواهد شد . این سیستم هم برای کاربران مبتدی سودمند است و هم برای کاربران حرفه ای و متخصصان امنیت .

در واقع اگر کاربری باشید که از مفاهیم امنیتی سررشته ای ندارد می توانید از قوانین از پیش تعریف شده این سیستم استفاده کنید . اما در صورتی که تخصص خوبی در زمینه امنیت دارید و یا مدیر یک شبکه هستید ، می توانید قوانین مورد نظر خود را در این بخش تعریف کنید تا با موارد مشکوک طبق سیاست های شما برخورد شود .

 

به منظور دریافت نسخه مدت دار ESET Smart Security 6 می توانید از طریق وبسایت این شرکت اقدام کنید .


[ جمعه 92/4/7 ] [ 10:43 عصر ] [ مهدی صادقی حسن آبادی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ به خدمات فرهنگی قائم رایانه تعلق دارد که در 120 کیلومتری جنوب شرقی اصفهان واقع شده است. ارائه دهنده: کلیه خدمات رایانه ای و اینترنتی ، مهرسازی مشاوره ، طراحی و چاپ ،لوازم اداری و لوازم التحریر نرم افزار ،سخت افزار، بازی ، فروش ویژه رایانه و لپ تاپ (به صورت نقد و اقساط) نمایندگی رسمی ایرانسل و رایتل عرضه عمده: سی دی، دی وی دی،فلاپی، کاغذ، باطری نمایندگی رسمی فروش ایرانسل تلفن: 03127532552 09133863408 -09139087269 -09139087265 03127592313 صادقی شماره فاکس: 03127533760 اصفهان.حسن ابادجرقویه.خیابان آزادی پست الکترونیک: mahdis520@chmail.ir ghaemrayane@yahoo.com کانال تلگرام فروشگاه قائم رایانه https://t.me/ghaemr
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 156
بازدید دیروز: 131
کل بازدیدها: 1213876